Foto: LETA

Pazīstamajai aktrisei Zanei Vaļickai (attēlā) šoruden ir darba pilnas rokas – atsākusies intensīva teātra sezona un raidījuma Dzīvīte filmēšana, tāpēc brīvu brīdi sev atrast grūti. Mundrumu nezaudēt aktrisei palīdz skriešana.

"Šoruden darba tik daudz, ka man grūti atrast laiku pašai sev. Kā ir brīvs brīdis un iedvesma, es skrienu. Neesmu uzstādījusi konkrētu mērķi, un man nav grafika - skrienu, lai atslēgtos no dienas darbiem un, kas arī svarīgi, lai uzturētu sevi formā," sarunā ar DELFI Izklaidi mundruma recepti atklāj Vaļicka.

Viņas ikdiena paiet saspringtā darba režīmā, tāpēc skriešana ir ideāls veids, kā reizē atpūsties un sakārtot domas, jo to var darīt jebkurā brīvā brīdī, nav jādodas uz sporta zāli vai jāsarunā treneri. "Uzvelku sporta apavus, atveru durvis un skrienu. Skrējiena laikā domās salieku darbus pa plauktiņiem - tā ir gandrīz kā meditācija," skriešanas pozitīvo ietekmi slavē populārā aktrise.

Aizņemtības dēļ viņai nav laika nekādām rudens dārzeņu kūrēm vai citādai sevis lutināšanai, kura, kā smejoties spriež pati Vaļicka, viņai darbu virpulī nudien nenāktu par sliktu. Taču viņa raugās uz dzīvi pozitīvi un izbauda katru rudens velti.

"Man šķiet, ka katrs mājās audzētais ābols, kuru izdodas uzgrauzt starp darbiem, ir ieguldījums veselībā," uzskata veselīga dzīvesveida raidījuma vadītāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!