Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 13. janvāra, rītā kanāla LNT skatītāju vērtējumam tika nodota raidījuma Dzīvīte jaunākās sezonas pirmā epizode, un par vienu no pārraides vadītājām tagad kļuvusi arī aktrise Zane Vaļicka (attēlā), kura pēc vairāku gadu pārtraukuma atkal atgriezusies televīzijā.

Dzīvīte ir izglītojošs raidījums visai ģimenei, kurā ar speciālistu palīdzību tiek pārspriestas un risinātas dažādas tēmas. Pārraidi līdz šim vadīja Esmeralda Ermale, Iveta Vītola un Andris Bulis, taču tagad viņu pulciņam pievienojusies arī Zane.

Raidījums Dzīvīte kanālā LNT skatāms karu darbdienas rītu, un jaunās sezonas pirmajā epizodē Vaļicka kopā ar savu kolēģi Ivetu Vītolu uzreiz ķērās pie darbiem - viņas centās noskaidrot, kā samazināt slodzi sirdij.

Šī Vaļickai ir atgriešanās televīzijā pēc vairāku gadu pārtraukuma. Raidījuma vadītājas ampluā Zane savulaik iejutās tievēšanas šovā XXL, kurā kopā ar kultūristu Aivaru Visocki vairākiem apalīšiem palīdzēja cīnīties ar lieko svaru.

Tāpat Vaļicka tālajā 2007. gadā piedalījās šova Dejo ar zvaigzni pirmajā sezonā, bet pēdējos gados aktrises, kura aizvadītajā vasarā atzīmēja 40 gadu jubileju, gaitas televīzijā bija nedaudz pieklusušas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!