Foto: DELFI
Lai gan dažādas skaistuma procedūras, injekcijas un pat ķirurģiska iejaukšanās cīņā ar novecošanu mūsdienās ir visai ierasta prakse, ne visas sievietes ir gatavas par to atklāti runāt, taču nereti tomēr atrodas tādas daiļā dzimuma būtnes, kuras labprāt ir gatavas padalīties ar savu pieredzi.

Pašmāju aktrise Zane Vaļicka, kura šovasar atzīmēja 40 gadu jubileju, pirms pāris gadiem kādā intervijā atzinās, ka skaistuma vārdā savulaik veikusi botulīna injekcijas. Toreiz sieviete ļoti vīlās rezultātā, tādēļ nolēma vairs neļauties adatas dūrieniem, taču šonedēļ publiskots video, kas apliecina - aktrise tatkal pievērsusies šīm procedūrām.

Vaļicka piedalījusies reklāmas rullītī, kura mērķis ir informēt arī citas sievietes, ka laika gaitā medicīna ir attīstījusies tik tālu, ka botulīna injekcijas spēj izlīdzināt krunciņas, neapdraudot sejas mīmiku.

Kā videoklipā stāsta Vaļicka, par spīti savai kādreiz gūtajai negatīvajai pieredzei viņa šogad atkārtoti devusies veikt skaistuma injekcijas, taču ar noteikumu, lai seja nekļūtu par nedzīvu masku, bet atspoguļotu emocijas. 

"Mans nosacījums bija zaudēt krunciņas, bet nezaudēt sejas dabisko mīmiku. Izrādījās, ka ar botulīna injekcijām tas patiešām ir iespējams," atzinusies Vaļicka, kurai kā aktrisei un pasākumu vadītājai dzīva sejas mīmika ir pirmās nepieciešamības lieta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!