Foto: DELFI

Piektdienas, 1. novembra, vakarā 19. Rīgas modes nedēļas viesiem bija sarūpēts īpašs piedzīvojums kopā ar pašmāju veļas, zeķu un naktstērpu zīmolu Amoralle, kurš savulaik atpazīstamību iemantoja ar nosaukumu SockBox.

Kā vēsta zīmola pārstāvji, jaunā kolekcija pilnībā izdzēš robežu, kas šķir greznu vakarkleitu no izsmalcināta naktstērpa. Tā tapusi, iedvesmojoties no aizvadītā gadsimta trīsdesmito gadu pludmales tērpiem, un tērpi darināti no franču mežģīnēm, zīda un gaisīga šifona, bet apdarē izmantotas dabīgas kažokādas un strausa spalvas.

Starp skates viesiem bija arī daudz sabiedrībā zināmu dāmu - novērtēt Amoralles veikumu bija ieradušās aktrises Agnese Zeltiņa un Zane Vaļicka, TV jomas darbone Iveta Feldmane, starptautisko attiecību eksperte Guna Leiškalne-Rokk un daudzi citi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Jau vēstīts, ka 19. Rīgas modes nedēļa noslēgsies sestdien, 2. novembrī, kad Rīgas Mākslas telpā savu jaunāko kolekciju prezentēs spilgtais dizaineru duets MAREUNROL'S, bet naktī modes svētku noslēgums tiks atzīmēts ar ballīti klubā Coyote Fly.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!