Foto: F64

Aktrise Zane Vaļicka trešdien, 31. jūlijā, atzīmēja savu četrdesmit gadu jubileju. Pati aktrise par šo skaitli neskumst - viņa joprojām jūtas jauna un it nemaz nebaidās novecot.

"Dzimšanas dienā man bija nelielas pārdomas, taču par to, ka esmu sasniegusi četrdesmit gadu slieksni, es neskumstu. Viss jau ir galvā, un, manuprāt, tas ir tikai skaitlis. Es vēl jūtos jauna!" sarunā ar DELFI Izklaidi savās pārdomās dalās Zane.

Aktrise uzskata, ka nav jēgas uztraukties par vecuma. Viņa nekad nav jutusies tik labi kā šobrīd, un Zane priecājas, ka viņai ir viss, ko sieviete varētu vēlēties.

"Man ir superīga ģimene, lieliski draugi, darbs, kurš man patīk. Ko vairāk var vēlēties? Nevienā brīdī neesmu iedomājusies, ka es gribētu pagriezt laiku atpakaļ.

Man nešķiet, ka divdesmit vai trīsdesmit gados biju laimīgāka. Šobrīd jūtos tik labi kā nekad un novērtēju to, ka ar gadiem man ir nācis klāt prāts un esmu uzkrājusi pieredzi," saka Zane

Aktrise stāsta, ka dzīve turpinās un nekādā gadījumā sievietēm nevajadzētu domāt, ka, sasniedzot četrdesmit gadu slieksni, dzīve apstājas un jāsāk justies vecai. Katrs ir tik jauns, cik jauns viņš pats jūtas.

Īpašo notikumu Zane atzīmēja kopā ar savu vīru, kurš bija parūpējies par to, lai viņa šajā dienā sajustos īpaši.

"Man šobrīd nav vēlmes rīkot lielas svinības vai balli, bet vīrs man sagādāja pārsteigumu. Jubilejas vakaru pavadījām divatā, romantiskā gaisotnē," atklāj aktrise.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!