Foto: DELFI

Ceturtdienas, 30. maija, vakarā Jūrmalā norisinājās grilbāra Lighthouse sezonas atklāšana, un līksmajā pasākumā varēja sastapt arī krietnu pulciņu Latvijā populāru cilvēku.

Viens no senākajiem restorāniem Jomas ielā astoto darba sezonu uzsācis ar jaunumiem gan interjerā, gan ēdienkartē, un, lai atzīmētu šo notikumu, grilbārā bija sarīkota ballīte jūrnieku stilā, kurā par mūziku gādāja džeza mūziķis Marčello.

Starp atklāšanas viesiem bija bijušais politiķis Valdis Birkavs ar dzīvesbiedri, dziedātājs Markus Riva, jaunā uzņēmēja Santa Kola, dziedātāja LieneCandy un citi, bet par jautru noskaņojumu glaunajā pasēdēšanā rūpējās improvizācijas meistars Jānis Skutelis.

Īpaši piedomājušas pie tērpiem bija daiļā dzimuma pārstāves - uzņēmēja Marika Ģederte pasākumu apmeklēja iespaidīgā rozā kleitā, arī aktrise Zane Vaļicka bija izvēlējusies rozā krāsas tērpu, bet veselīgā dzīvesveida popularizētāja Elita Drāke ballīti apmeklēja koši raibā kleitiņā.

Ballītes viesiem bija iespēja novērtēt ne tikai Lighthouse pavāru gatavotās uzkodas, kūpinājumus un grila ēdienus, bet arī nogaršot Latvijā darinātus vīnus un pat piedalīties vīna atpazīšanas sacensībās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!