Foto: DELFI

Otrdien, 2. aprīlī, iepirkšanās centrā Sky&More ar jauno mākslinieku modes skati tika dots starts jau 18. Rīgas modes nedēļai, kas, kā jau ierasts, priecēs visus modes mīļotājus ar pašmāju aktuālāko modes mākslinieku un ārvalstu viesu jaunākajām kolekcijām.

Atklāšanas pasākuma viesiem bija iespēja baudīt Latvijas jaunās dizaineres Sabīnes Skarules, lietuvietes Kristīnas Valanciutes un pašmāju dizaineru grupas Studio Katana jaunākās kolekcijas, kuras skatītāji uzņēma ar atzinīgām reakcijām.

Šoreiz īpaši bija padomāts pie zāles noformējuma - par to rūpējās radošās grupas Culte Bizarre Group mākslinieki, kuri lielo telpu bija iekārtojuši askētiski elegantā stilā.

Rīgas modes nedēļas pirmo vakaru plašā pulkā apmeklēja arī sabiedrībā zināmi cilvēki - novērtēt jaunos dizainerus bija ieradies pieredzes bagātais dizaineris Bruno Birmanis, aktrise un pasākumu vadītāja Zane Vaļicka ar vīru, dziedātājas LieneCandy un Natālija Tumševica, uzņēmējs Gastons Neimanis ar sievu un daudzi citi.

18. Rīgas modes nedēļa notiks līdz 6. aprīlim, un tās laikā savas jaunās  rudens/ziemas sezonas kolekcijas prezentēs Latvijas vadošie dizaineri un zīmoli - Natālija Jansone, Žanete Auziņa, Anna LED, Aleksandrs Pavlovs, Katya Katya Shehurina un NARCISS, kā arī nedēļas debitanti Alexandra Westfal, Irina Skladnova un Nóló.

Modes nedēļas skašu programma tiks papildināta ar ārzemju modes mākslinieku kolekciju prezentācijām - Lietuvas dizaineres Ievas Daugirdaites, Igaunijas modes zīmola Pohjanheimo Baltkrievijas zīmola lena tsokalenko un zīmola COMEFORBREAKFAST no Itālijas skatēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!