Foto: DELFI
Pirmdienas, 25. februāra, vakarā Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē notika ikgadējā Stila un modes balvu pasniegšanas ceremoniju, kas vienkopus pulcēja modīgākos pašmāju šovbiznesa dzīves pārstāvjus.

Lai gan pasākuma ielūgumā bija noteikts, ka daiļā dzimuma viešņām uz pasākumu jāierodas kokteiļkleitā, bet kungiem - uzvalkā, daļa no viesiem bija atkāpušies no šiem noteikumiem.

Īpašu fotogrāfu uzmanību, kā jau ierasts, izpelnījās modelis Jaroslavs Barišņikovs, kurš uzvalku bija "atsvaidzinājis", zem žaketes neuzvelkot kreklu un demonstrējot savu puskailo torsu.

Tāpat absolūtas publikas simpātijas iemantoja Latvijas Mākslas akadēmijas modes mākslas katedras vadītājs Aigars Bikše, kurš Stila un modes balvu pasniegšanas ceremoniju apmeklēja nevis uzvalkā, bet tautiskā tērpā.

Vairākas daiļā dzimuma pārstāves, pošoties uz stilīgāko cilvēku sumināšanu, bija izvēlējušās koptēlu papildināt ar šobrīd tik aktuālajiem galvas rotājumiem ar ziediem - ar iespaidīgu galvasrotu lepojās gan TV "seja" Ketija Šēnberga, gan Bonēras saimniece Grēta Gorjučko, gan citas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!