Foto: AP/Scanpix

Vīriešu dzīvesstila portāls MenKind publiskojis rezultātus aptaujai, kurā britu vīrieši izraudzījušies desmit visneglītākās un vismazāk seksīgās aktrises, kuras slavenas kļuvušas Holivudas kino pasaulē.

"Šī aptauja ir ļoti pamācošs ceļvedis britu vīriešu galvās, kas liecina, ka seksapīls ir daudz kas vairāk nekā tikai glīta āriene. Šķiet, ka vīriešiem ne visai patīk skatīties, kad uz lielā ekrāna redzamas kaulainas zvaigznītes," topu komentējis portāla vadītājs.

Par visneseksīgāko slaveno aktrisi vīrieši atzinuši 22 gadus veco Krēslas sāgas zvaigzni Kristenu Stjuarti (attēlā), kura savu reputāciju pabojājusi, krāpjot savu draugu Robertu Patinsonu (kurš, starp citu, arī nereti tiek dēvēts par visai atbaidošu) ar precēto režisoru Rupertu Sandersu.

Stjuarte, kura pēdējā laikā uzsvērti cenšas izcelt savu seksualitāti, kādā nesenā intervijā stāstījusi par saviem kompleksiem šajā sakarā.

"Kad man bija 17 gadi, vienā intervijā kāds žurnālists mani nosauca par seksīgu. Es iekliedzos: "Nē, aizveries - es neesmu seksīga!" Tobrīd tas šķita tik pretdabiski, un man tas bija nepatīkams sarunu temats," stāstīja Stjuarte.

Neseksīgo sieviešu topa otrajā vietā ierindota seriāla Sekss un lielpilsēta zvaigzne Sāra Džesika Pārkere, kuru pat Juris Šteinbergs nekautrējas publiski saukt par "zirgaģīmi", bet trešajā vietā ir Holivudas sliktās meitenes slavu iemantojusī Lindsija Lohana.

Ceturtajā vietā ir bijusī Džeimsa Bonda meitene Denīze Ričardsa, bet arī šī skaistule ir kritusi nežēlastībā, jo pēdējā laikā kļuvusi pagalam kārna, bet piektā ir Spaidermena draudzene Kērstina Dansta.

Topa sestajā vietā vīrieši iekļāvuši savulaik daudzsološo skaistuli Mišu Bārtoni, bet arī viņas karjeru diezgan nopietni ir pabojājusi tieksme pārmērīgi lietot alkoholiskos dzērienus un narkotikas.

Septītā neglītākā, pēc britu vīriešu domām, ir Hilarija Svanka, kura abus savus "Oskarus" patiešām saņēmusi par ļoti vīrišķīgām lomām - filmām Boys Don't Cry un Million Dollar Baby.

Astotā ir ķīniešu izcelsmes aktrise Lusija Liu, devītā - androgīnā britu aristokrāte Tilda Svintone, bet neseksīgo sieviešu desmitnieku noslēdz Tarantino filmu zvaigzne Uma Turmena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!