Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē Jūrmalas viesnīcā Hotel Jurmala Spa noslēdzās starptautiskais New Faces modeļu konkurss Baltic Beauty Contest 2012, kurā par uzvarētāju kļuva 17 gadus vecā latviešu modele Anastasija Lagūne (attēlā).

Konkursa finālā piedalījās 20 pārstāves no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Ukrainas, Krievijas un Vācijas, bet Jūrmalā notikušā noslēguma pasākuma laikā tika izvēlētas piecas perspektīvākās jaunās modeles.

Žūrijā darbojās modeļu aģentūru vadītāji no astoņām valstīm - Latviju pārstāvēja Natalie aģentūras vadītājs Ēriks Meisāns, bet kopā ar viņu jaunās modes pasaules zvaigznes vērtēja eksperti no Parīzes, Milānas, Londonas, Hamburgas, Stambulas, Maiami un Tokijas.

Par konkursa finālistēm kļuva Silvija Jaunušāne un Ieva Zemīte no Latvijas, Viktorija Černodčuka un Valērija Fedorenko no Ukrainas un Nadja Sidorenko no Krievijas, kurām tiks piedāvāti sadarbības līgumi ar konkursa žūriju pārstāvētajām modeļu aģentūrām.

Par Baltic Beauty Contest 2012 konkursa uzvarētāju un Gada modeli tika atzīta 17 gadus vecā Anastasija Lagūne, kura saņēma galveno balvu - 100 000 eiro vērtu sadarbības līgumu ar Maiami modeļu aģentūru MC2.

Anastasija dzimusi Latvijā, bet pirms trim gadiem viņa kopā ar ģimeni pārcēlusies uz dzīvi Vācijā. Anastasija par modeli strādā jau kopš 14 gadu vecuma - viņa piedalījusies modes fotosesijās Tokijā, defilējusi Stambulas un Londonas modes nedēļās. Jau tuvākajā laikā Anastasija ar modeļu aģentūras MC2 piedāvājumu dosies uz Ņujorku un Maiami. 

Modeļu konkursu apmeklēja arī sabiedrībā zināmi cilvēki - starp viesiem bija televīzijas darbone Iveta Feldmane, uzņēmēja Marika Ģederte, aktrise un sabiedrības dāma Zane Vaļicka un citi, bet par muzikālo priekšnesumu rūpējās dziedātāja Fox Lima.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!