Foto: Privātais arhīvs
Pazīstamā hokejista Kaspara Saulieša un viņa sievas Katrīnes ģimene (attēlā) kļuvusi kuplāka – 10. oktobra rītā pasaulē nākusi abu otrā meitiņa, kurai dots vārds Kortnija. Hokejista sieva arī gaidību laikā nav zaudējusi lielisko izskatu un īsi pirms dzemdībām pat pozējusi pikantā foto sesijā, demonstrējot grūtnieču veļu.

”Meitiņa piedzima 8.39 no rīta. Viss notika ļoti ātri - knapi paspējām uz Dzemdību namu. Tā kā no rīta uz ielām bija lieli sastrēgumi, meitiņa gandrīz piedzima mašīnā," sarunā ar DELFI Izklaide smejoties notikumus atceras Katrīne.

Kortnija piedzimusi 3300 gramus smaga un 52 centimetrus gara. Māmiņa priecājas, ka meita tāpat kā viņa dzimusi zīmīgā datumā - ja pašas Katrīnes dzimšanas diena ir 11.11., Kortnijas skaitlis būs 10.10.

Meitenītei vārds dots, sekojot ģimenes tradīcijai - tagad visu ģimenes locekļu vārdi sākas ar K burtu - gan laimīgo vecāku, gan mazulītes lielās māsas Kerijas. Dzemdībās piedalījies arī tētis, un iepazīsties ar Kortniju uzreiz ieradusies arī viņas lielā māsa, kura mazo radinieci uzreiz iemīlējusi.

”Māsa grib mazo gan opiņā ņemt, gan barot; saka, ka māsiņa ir ļoti smuka," priecīgi stāsta meiteņu mamma, atklājot, ka mazā izskata ziņā līdzīga tieši savai māsai.

Tikai dažas nedēļas pirms dzemdībām Katrīne vēl iejutās fotomodeles lomā, demonstrējot itāļu firmas Baby, ti amo radītu smalku grūtnieču apakšveļu un atklājot, ka arī īsi pirms dzemdībām sieviete var izskatīties lieliski un gana pavedinoši.

Galerijā: Katrīne Sauliete ar ģimeni fotosesijā pāris nedēļas pirms dzemdībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!