Foto: Mavrix/Scanpix

Skandalozā Holivudas aktrise Lindsija Lohana (attēlā pa labi) atkal iekūlusies nepatikšanās - viņa ar savu auto aizķērusi gājēju un turpinājusi ceļu neapstājoties, lai cietušajam palīdzētu.

Vīrietis, kurš satiksmes negadījumā nopietnas traumas nav guvis, vēlāk izdevumam New York Daily News apgalvoja, ka aktrise "nespēja skaidri parunāt un smirdēja pēc alkohola".

"Viņa izturējās tā, it kā es nebūtu nekas. Un neviens nedrīkstētu viņu aiztikt, jo viņa ir bagāta un ietekmīga," sacīja Manhetenā strādājošais pavārs Hosē Rodrigess.

Policija apstiprinājusi, ka aktrise aizturēta agri trešdienas rītā par gājēja notriekšanu un neapstāšanos.

Topošās filmas Liz & Dick zvaigzne gatavojās novietot savu Porsche Cayenne pie Dream Hotel Manhetenā, kad, braucot ar nelielu ātrumu, nejauši aizķēra Rodrigesu.

Viens no cilvēkiem, kas atradās Lindsijas automašīnā, izkāpa ārā un apskatīja, vai tai nav bojājumu, bet pēc tam visi devās uz viesnīcu, lai piedalītos kādā pasākumā.

Kad Lohana atstāja pasākuma norises vietu pustrijos no rīta, viņu jau gaidīja policija, un aktrise tika arestēta. Divdesmit sešus gadus vecajai aktrisei uzrādīta apsūdzība par nelaimes gadījuma vietas atstāšanu, un viņa atbrīvota.

Cietušais vīrietis nogādāts slimnīcā, kur viņam konstatēta ceļgala cīpslu trauma. Viņa teiktais, ka Lohana bijusi iereibusi, nav apstiprinājies - policija atzinusi, ka izelpas testā alkohols nav konstatēts.

Lai gan pārkāpums nav liels, tas varētu izraisīt nosacītā soda pārskatīšanu par Lohanas 2011. gadā izdarīto juvelierizstrādājumu zādzību. Saskaņā ar nosacītā soda noteikumiem, aktrise nedrīkst pārkāpt likumu nekādā veidā.

Pati Lohana incidentu aprakstījusi kā "patiešām dīvainu". Viņa uzskata, ka kļuvusi par tīši izplānotas rīcības upuri un gatavojas iesniegt protestu.

Kā apgalvo resurss TMZ, aktrisei var izdoties sevi attaisnot, jo novērošanas kameru video ieraksti parādot, ka cietušais vīrietis "stipri pārspīlē".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!