28 gadus vecā indiešu modele, dziedātāja un aktrise Šerlina Čopra (attēlā) kļuvusi par pirmo Bolivudas zvaigzni, kura kaila fotografējusies vīriešu žurnālā Playboy - viņas foto Ievas kostīmā rotās žurnāla novembra izdevuma vāku.

Intervijā ziņu aģentūrai BBC aktrise atzinusies, ka viņai nav bijis viegli izšķirties par šādu soli, tomēr viņa nav varējusi atļauties "laist garām šo iespēju".

Šerlina Čopra (agrāk pazīstama kā Mona Čopra) kopš 2002. gada filmējusies vairākās indiešu filmās, taču tās visas, kā ierasts, bijušas ļoti šķīstas.

"Kailai stāvēt kameras priekšā un vienlaikus labi izskatīties - tas nav viegls uzdevums, un es lepojas ar to, ka man tas izdevās. Es kļūšu par pirmo indieti, kas pozējusi kaila, un šo sasniegumu man neviens neatņems," ar lepnumu stāstījusi aktrise.

Tiesa, Bolivudas skaistule par šo notikumu vēl nav uzdrīkstējusies pastāstīt savai mātei, bet sola, ka tuvākajās dienās to noteikti izdarīs (Indijā žurnāla Playboy izplatīšana ir aizliegta, un interesenti ar vērtīgo materiālo iepazīstas internetā).

Losandželosā aktrise paviesojās Hjū Hefnera privātajā pilī, kur viņš dzīvo ar savu harēmu. Šerlina stāsta, ka tas ir cilvēks, kurš dzīvo pats pēc saviem noteikumiem un nospļaujas uz vispārpieņemtajām normām. "Viņš ir mans elks," sajūsminās indiete.

Žurnālu Playboy Hefners dibināja 1953. gadā, un kopš tā laika tas tiek uzskatīts par prestižāko vīriešu žurnālu pasaulē, izņemot vairākas Āzijas valstis, kur tas aizliegts. Gadu gaitā žurnāla vāku rotājušas tādas kailas skaistules kā Merilina Monro, Ursula Andresa, Kima Beisingere, Lindsija Lohana un daudzas citas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!