Foto: DELFI

Krievijā populārais reperis Timati (attēlā) šonedēļ kopā ar daudzām citām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm uzturas Jūrmalā, kur risinās jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis 2012, bet atšķirībā no citiem spīdekļiem tetovētais rīmju skandētājs pa Jūrmalu pārvietojas miesassargu pavadībā.

Gan uz mēģinājumiem, gan vakara koncertiem Dzintaru koncertzālē, kas tāpat ir stingri apsargāta, Timati ierodas vērienīgas svītas pavadībā – ik dienu viņu apsargā vismaz trīs liela auguma vīri, bet parasti kompānijai pievienojušies vēl vairāki mazāka auguma cilvēki.

Timati un viņa pavadošais sastāvs piesaista lielu publikas uzmanību, bet kaislīgākajiem Timati faniem piekļūt savam elkam, lai ar viņu parunātos vai kopā nofotografētos, ir praktiski neiespējami – būdīgie vīri savu acuraugu rūpīgi uzmana.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka pusotru mēnesi pirms Jaunā viļņa Timati par sevi atgādināja, publiski apvainojot ekstravaganto Krievijas skatuves mākslinieku Filipu Kirkorovu. Tiesa, no aizvainotā dziedātāja atmaksas Jūrmalā reperim baidīties nevajag, jo Kirkorovs šogad pievienojās bijušās sievas lēmumam Jūrmalā neierasties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!