Foto: AP/Scanpix

Holivudas aktrise Lindsija Lohana (attēlā) nogādāta slimnīcā pēc negadījuma, kurā viņas vadītais Porsche sadūrās ar smago automašīnu. Tomēr jau drīz pēc ierašanās aktrise no slimnīcas izrakstīta, jo viņa guvusi vien nebūtiskas traumas.

Kā vēsta aģentūra Reuters, avārija notikusi uz šosejas Santamonikā, Kalifornijā. Spriežot pēc notikuma vietas fotogrāfijām, aktrises automašīna ietriekusies pašizgāzēja aizmugures daļā, un avārijā visvairāk cietusi viņas auto labā puse.

Kopā ar Lohanu automašīnā atradies vēl viens cilvēks – viņas asistents, kurš gan necieta, bet tomēr tika nogādāts slimnīcā veselības pārbaudei.

Visi negadījuma dalībnieki tikuši sveikā ar sasitumiem un nobrāzumiem. Policija konstatēja, ka nevienam no iesaistītajiem asinīs nebija ne alkohola, ne citu aizliegtu vielu.

Aktrisei ļoti paveicies, jo, spriežot pēc auto stāvokļa pēc avārijas, viss varēja beigties daudz sliktāk. Lepnajam Porsche izsisti stikli un pilnībā sabojāta korpusa priekšējā daļa.

Kā apgalvo resurss TMZ, satiksmes negadījumā vainīgs kravas automašīnas vadītājs, kurš aizšķērsoja ceļu Lohanas auto.

Tomēr Lohanas preses pārstāvis Stīvs Honigs atzinis, ka viņa nav tikusi galā ar auto vadīšanu: "Lindsija devās uz filmēšanos, kad negaidīti zaudēja kontroli pār auto un iekļuva avārijā. Mēs ar prieku paziņojam, ka aktrise jūtas lieliski un jau divas stundas pēc negadījuma tika izrakstīta no slimnīcas. Avārija neaizkavēja viņas darbu pie jaunās filmas."

Lohana šobrīd filmējas galvenajā lomā televīzijas lentē Liza un Diks, kas vēsta par kino leģendu Elizabetes Teilores un Ričarda Bērtona attiecībām. 

Pēdējā laikā Lohana, kura drīzumā kļūs 26 gadus veca, vairāk uzmanības piesaistījusi nevis ar aktierspēli, bet iekulšanos dažādās nepatikšanās. Viņa izgājusi vairākus rehabilitācijas kursus, ārstējoties no alkohola atkarības.

2007. gadā tiesa viņai piesprieda trīs gadu nosacītu cietumsodu pēc tam, kad viņa divas reizes bija aizturēta vadām auto alkohola reibumā. Vēlāk šo termiņu pagarināja vēl par gadu. 2010. gada maijā ar tiesas lēmumu viņai bija jāsāk regulāri nodot asins analīzes attiecībā uz alkohola un narkotiku klātbūtni organismā, kā arī jānēsā īpaša "pretalkohola" aproce.

Par kādas rotaslietas zādzību 2011. gadā aktrisei piesprieda nosacītu cietumsodu un sabiedriskos darbus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!