Foto: Publicitātes foto
Publiskota pirmā fotogrāfija no topošās filmas, kurā skandalozā Holivudas aktrise Lindsija Lohana iejūtas kino leģendas Elizabetes Teilores tēlā.

Lohana atveido galveno lomu televīzijas filmā Liza un Diks (Liz & Dick). Filmēšana sākusies 4. jūnijā pēc kanāla LifeTime pasutījuma.

Filmas scenārija pamatā ir Sema Kešnera un Nensijas Šenbergeres bestsellers Furious Love, kas veltīts aktieru Elizabetes Teilores un Ričarda Bērtona vētrainajam attiecību stāstam.

Teilore un Bērtons savā starpā bija precējušies divas reizes (no 1964. līdz 1974. gadam un no 1975. līdz 1976. gadam), kā arī vairākkārt kopā filmējās, tostarp lentēs V.I.P.s, Kleopatra, Kam bail no Virdžīnijas Vulfas?, Doktors Fausts un Spītnieces savaldīšana.

Bērtona loma jaunajā filmā uzticēta pazīstamam seriālu aktierim Grāntam Bouleram (Ugly Betty, Blue Heelers, The City of Gardens, Killer Elite).

"Es vienmēr esmu sajūsminājusies par Elizabeti Teilori un cienījusi viņu. Viņa ir ne tikai satriecoša aktrise, bet arī pārsteidzoša sieviete, un es ļoti lepojos, ka man piedāvāja šo lomu," kādā intervijā atklājusi Lohana.

Foto: AFP/Scanpix
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!