Foto: DELFI
Piektdien, 1. jūnijā, visā pasaulē tiek atzīmēta Bērnu aizsardzības diena, un par godu šim datumam vērienīgs pasākums ģimenēm un bērniem notika arī Rīgā, Vērmanes dārzā, kur mazuļus iepriecināja daudzas populāras māmiņas un sievietes bez bērniem.

Visas dienas garumā Vērmanes dārzā risinājās pasākums Par zaļu pat vēl zaļāks, kura ietvaros bērniem bija iespēja baudīt koru un deju kolektīvu priekšnesumus, zīmēt un citādi izklaidēties, bet lielu atsaucību mazo viesu vidū guva Babyroom.lv muzikālā pasaku telts.

Tajā mūziķu akustisko priekšnesumu pavadībā dažādas pasakas bērniem lasīja viena no pasākumu organizatorēm, televīzijas raidījumu vadītāja un jaunā māmiņa Anna Rozīte, televīzijas "sejas" Liene Bērziņa un Kristīne Virsnīte, dziedātāja Liene Šomase (attēlā) un citas bērnu iemīļotas personas.

Starp bērniem paredzētā pasākuma dalībniekiem bija arī dziedošās dvīņumāsiņas Ana un Katrīne Drozdovičas, televīzijas producente Iveta Feldmane, aktrise un pasākumu vadītāja Zane Vaļicka un citas dāmas, kuras bija atsaukušās pasākumu organizatoru aicinājumam un priecēja bērnus ar savām iemīļotākajām pasakām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!