Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē par godu siltās sezonas sākumam tika atklāta restorāna Biscuit vasaras terase, un šo burziņu, kurā varēja baudīt gan smalkas delikateses, gan izsmalcinātus dzērienus, apmeklēja arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki.

Restorāns Biscuit darbu uzsāka pirms pieciem mēnešiem, un kopš tā laika tas kļuvis par daudzu gardēžu iecienītu vietu. Nomēģināt pavāru prasmes varēja arī terases atklāšanas viesi, kuriem priekšā tika celti gan Vidusjūras ēdieni, gan gardi vīni.

Starp vasaras terases atklāšanas viesiem plašā pulkā bija dažādas sabiedrībā zināmas personas - ballīti apmeklēja uzņēmēja Elita Drāke kopā ar savu biznesa partneri Lieni Skulmi, aktrise Zane Vaļicka, kuru pasākumu apmeklēja kopā ar vīru, uzņēmēju Gundaru Pētersonu, dziedātāja Natālija Tumševica un citi.

Par vakara muzikālo noformējumu rūpējās dziedātāja Diāna Pīrāgs kopā ar grupu Chocolate, bet viesus izklaidēja bārmeņi, kuri ne tikai jauca gardus kokteiļus, bet arī demonstrēja ugunīgu šovu un citas prasmīgiem bāra darbiniekiem nepieciešamas prasmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!