Foto: Reuters/Scanpix
Holivudas aktrise Demija Mūra (attēlā), kura smagi pārdzīvo šķiršanos, uzņemta elitārā narkomānu rehabilitācijas klīnikā ASV Jūtas štatā.

Kā vēsta ārvalstu mediji, aktrise joprojām nav atkopusies pēc šķiršanās no vīra, pazīstamā amerikāņu aktiera Eštona Kačera.

Mūra pirmo reizi šogad nokļuva slimnīcā janvāra beigās: tad tika izteikti minējumi par saindēšanos ar smieklu gāzi vai veselības problēmām saistībā ar pārmērīgu novājēšanu.

Aktrise beidzot sapratusi, ka ir nopietni slima un viņai nepieciešama kvalificēta mediķu palīdzība. Viņa pierakstījusies uz vismaz 30 dienas ilgu rehabilitācijas kursu vienā no prestižajām Cirque Lodge klīnikām.

Šajā pašā klīnikā Jūtas štatā ārstējušies arī citi Holivudas spīdekļi, tostarp Lindsija Lohana, Mērija-Keita Olsena un Eva Mendesa. Centra klienti to jau iedēvējuši par "elitāru narkodispanseru".

Agrāk ziņots, ka Mūra ierobežojusi kontaktu loku sabiedrībā un aizrāvusies ar kabalas mācību, kas, pēc viņas domām, palīdzēs atgriezties pilnvērtīgā dzīvē. Noslēpumainā mācība aktrisei jau sen likusies pievilcīga un pēc pirmā rehabilitācijas kursa viņa nolēmusi to apgūt padziļināti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!