Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 20. augustā, Montesito pilsētā Kalifornijas štatā notikušas, pēc daudzu domām, "šīs vasaras gaidītākās kāzas" – apprecējusies amerikāņu TV personība Kima Kardašjana un NBA kluba New Jersey Nets basketbolists Kriss Hamfrīss (abi kopā attēlā).

Armēņu, skotu un holandiešu izcelsmes Kimberlija "Kima" Kardašjana Amerikā pazīstama kā sieviete bez kādas noteiktas nodarbošanās un nereti tiek minēta starp apnicīgākajiem un bezjēdzīgākajiem radījumiem šovbiznesā. Un tomēr pasaules mēroga popularitāti viņa iemantojusi kā aktrise, modele, sabiedrības dāma, vairāku televīzijas šovu dalībniece un vadītāja.

Ar basketbolistu Kimu iepazīstināja viņu kopīgie draugi. Pāris satikās aptuveni pusgadu, un šī gada maijā Kriss viņu bildināja. 30 gadus vecā sieviete bez liekas vilcināšanās piekrita. (Šīs gan nebija Kardašjanas pirmās laulības - no 2000. līdz 2004. gadam viņa bija precējusies ar mūzikas producentu Deimonu Tomasu.)

Uz Kimas un Krisa kāzām bija ielūgti 440 viesi, starp kuriem bija tādas sabiedrībā pazīstamas personas kā Eva Longorija, Lindsija Lohana, māsas Serēna un Venusa Viljamsas, Avrila Lavinja, Nikola Ričija, Kellija Osborna un citi. Tiesa, šī bija tikai pirmā laulību ceremonija, un otrā notiks pēc desmit dienām - 30. augustā.

Kā vēsta ārvalstu prese, ceremonijas norises vieta bija rotāta melnbaltās krāsās, bet pēc jaunlaulāto lūguma visiem viesiem bija lūgts ierasties baltos tērpos. Savukārt pati līgava bija tērpusies ziloņkaula krāsas līgavas kleitā no Vera Wang kolekcijas un Giuseppe Zanotti kurpītēs.

Līgavu, kura rokās turējusi baltu rožu pušķi, pie altāra veda viņas patēvs Brūss Dženners (četru bērnu - Kortnijas, Kimas, Hlojas un Roberta - tēvs Roberts Kardašjans no vēža mira 2003. gadā).

Kima neslēpj, ka savu kāzu organizēšanā bija iedvesmojusies no nesen notikušajām prinča Viljama un Keitas Midltonas kāzām, tāpēc arī līgavas māsas bija tērpušās līdzīgi kā Keitas māsa Pipa Midltona. Fotogrāfijas no kāzu ceremonijas gan tikšot izplatītas vien pēc diviem mēnešiem, un par bargu naudu šīs ekskluzīvās tiesības iegādājies tabloīds E!

Jaunā sieva izlēmusi paturēt dubultuzvārdu Kardašjana-Hamfrīsa, bet medusmēnesī doties gan viņa nevarēšot uzreiz pēc kāzām, jo Kimai kopā ar māsu Kortniju jāpabeidz darbs pie realitātes šova Kourtney & Kim Take New York jaunās sezonas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!