Foto: AFP/Scanpix

Populārais vīriešu interneta portāls AskMen.com veicis vērienīgu aptauju, lai noskaidrotu, kura no pasaules šovbiznesa zvaigznēm stiprā dzimuma pārstāvjiem ir apnikusi – šī neglaimojošā saraksta priekšgalā izvirzījusies ekstravagantā amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (attēlā).

Aptaujā, kurā piedalījās vairāk nekā 70 tūkstoši stiprā dzimuma pārstāvju no ASV, Kanādas, Lielbritānijas un Austrālijas, respondentiem bija jāatbild uz ļoti vienkāršu jautājumu - kura no šovbiznesa un sabiedrības krējuma burziņu pārstāvjiem viņiem uzdzen nelabumu.

Apkopojot aptaujas rezultātus, noskaidrots, ka 29% vīriešu ir ļoti noguruši no dziedātājas Lady Gaga un viņi labprāt vairs nekad mūžā šo sievieti ne redzētu, ne arī par viņu kaut ko dzirdētu.

Populārajai mūziķei seko skandalozā amerikāņu politiķe Sāra Palina, par kuru kā apnikušāko slavenību balsojuši 25% respondentu.

17% vīriešu ir apnikusi amerikāņu realitātes šovu dalībniece un sabiedrības dāma Kima Kardašjana, kura popularitātes dēļ ir gatava uz visu - nesen viņa televīzijas ekrānos izrādīja savas kājas, kuras klāj psoriāzes radīti izsitumi.

Šīm amerikāņu publiskajām personām seko jaunienācēja britu karaļnamā - prinča Viljama laulātā draudzene, Kembridžas hercogiene Katrīna jeb Keita Midltona, kā arī viņas māsiņa Pipa, bet apnikušāko slavenību pirmo sešinieku noslēdz skandalozā aktrise Lindsija Lohana.

No stiprā dzimuma šovbiznesa zvaigžņu vidus vīriešiem visvairāk apnicis kanādiešu puisēns Džastins Bībers, kurš saprotamu iemeslu dēļ nelabumu izraisa 47% respondentu. Jaunajam dziedātājam seko alkoholu un narkotikas mīlošais aktieris Čārlijs Šīns, kurš apnicis 20% respondentu.

Apnikušāko slavenību sarakstā ierindojies arī ASV prezidents Baraks Obama, amerikāņu miljardieris Donalds Tramps, kurš, pēc pašmāju politiķa Aināra Šlesera sniegtās informācijas, ir ieinteresēts naudiņas ieguldīšanā Jūrmalā un tur notiekošajā Jaunajā vilnī, kā arī princis Viljams un Facebook dibinātājs Marks Zakerbergs.

Galerijā: ieskats apnicīgākās slavenības Lady Gaga stila pārvērtībās, kas stiprā dzimuma pārstāvjiem visā plašajā pasaulē ne vienmēr ir saprotamas un pieņemamas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!