Foto: Reuters/Scanpix
Tradicionāli pieņemts uzskatīt, ka daudzas sievietes labprāt izvēlas bagātu vīru, neraugoties uz vecuma starpību, taču reizēm ir dzirdēts arī par īstu mīlestību. Šajā sakarā apkopots saraksts ar slavenām šovbiznesa zvaigznēm, kuras izvēlējušās vismaz par 20 gadiem jaunāku partneri, turklāt ne visos gadījumos vīrietis ir vecākais no abiem.

21 gada starpība

2004. gadā Alisi Kimu apprecēja slavenais Holivudas aktieris Nikolass Keidžs, kuram tā bija jau trešā laulība. Lai gan tajā piedzima arī Keidža vienīgais bērns, amerikāņu mediji vēsta, ka Keidža kungs pēdējā laikā pasācis skandalēties dzērumā un arī fiziski iekaustīt savu jaunāko sieviņu.

22 gadu starpība

22 gadus jaunāku sievu ir apņēmis šobrīd 64 gadus vecais Silvestrs Stallone, kurš 1997. gadā apprecēja savu trešo sievu Dženiferu Flavinu, kā arī 56 gadus vecais Kevins Kostners, kura sieva kopš 2004. gada ir Kristīne Baumgārtnere (katrā no viņa laulībām dzimuši pa trim bērniem).

Tāpat šāda vecuma starpība ir arī diviem ļoti pazīstamiem aktieru pāriem: Vorenam Bītijam (74) un Anetei Beningai (52), kā arī Harisonam Fordam (68) un Kalistai Flokhārtai (46).

24 gadu starpība

Par 24 gadiem jaunāku sievu Melāniju Knausu 2005. gadā apņēma miljardieris ar dīvaino frizūru Donalds Tramps, kurš pēc dažām dienām svinēs 65. dzimšanas dienu. Tāda pati vecuma starpība bija arī šī gada skandalozākajam Holivudas aktieru pārim - Šonam Penam un Skārletai Johansonei. Tiesa, viņu attiecības ilga tikai dažus mēnešus.

25 gadu starpība

Ceturtdaļgadsimta vecuma starpība ir Holivudas aktieru pārim - ebreju izcelsmes aktierim Maiklam Duglasam (66) un velsiešu skaistulei Katrīnai Zetai-Džonsai (41). Tiesa, Duglass neslēpj, ka sievas apmierināšanai lieto Viagru, tomēr par īstu mīlestību varēja pārliecināties laikā, kad ļaundabīga vēža dēļ nopietni bija apdraudēta Duglasa dzīvība.

26 gadu starpība

1994. gadā apprecējās tolaik vēl ne tik slavenā kanādiešu dziedātāja Selīna Diona un biznesmenis Renē Anželils. Pirmo reizi viņš savu topošo sievu satika, kad viņai bija 12 gadi, bet viņam - 38 gadi un jau otrā laulība. Paradoksālā kārtā arī 16 gadus pēc laulībām viņu vecuma starpība nav mainījusies.

32 gadu starpība

Leģendārā britu aktrise Džoanna Kolinsa ir precējusies piecas reizes, un katrs no vīriem ir bijis jaunāks par iepriekšējo. Par pirmo vīru Džoanna bija jaunāka par 14 gadiem, taču pēdējais - Pērsijs Gibsons, ar kuru viņa apprecējās 2002. gadā - ir 32 gadus jaunāks par savu sievu.

35 gadu starpība

Šobrīd 81 gadu vecais leģendārais Holivudas kovbojs Klints Īstvuds, kurš pēdējos gados filmējies vienīgi pie režisora Klinta Īstvuda, vienmēr lepojies ar ilgstošām attiecībām, taču pēc vairāk nekā 30 gadu laulības tomēr izšķīrās. Viņa otrā sieva Dina Ruisa ir par 35 gadiem jaunāka par aktieri, bet šī laulība ilgst jau piecpadsmito gadu.

38 gadu starpība

Visai neparasti raduraksti ir šobrīd 75 gadus vecajam Ņujorkas intelektuālim Vudijam Allenam - 1997. gadā viņš apprecēja savas bijušās sievas Mias Ferrovas adoptēto korejiešu meitu Sun-Ji Previnu. Šī Vudijam Allenam ir trešā laulība, bet vispārzināms fakts ir tas, ka savās filmās Allens nefilmē sievas, bet tikai mīļākās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!