Foto: AFP/Scanpix

Šobrīd slavenais Holivudas aktieris Breds Pits (attēlā) savu darba karjeru sācis kā ledusskapju krāvējs, turpinājis kā striptīza dejotāju šoferis un beidzis kā gigantisks dzeltens cālis, kurš garāmgājējus aicina nobaudīt ātrās ēdināšanas restorānu El Pollo Loco maltītes.

Taču Pits nav vienīgais, kurš savu aktiera karjeru sācis, piedaloties dažādu sadzīves štruntu reklāmās - līdzīgi bijis arī tādiem šobrīd slaveniem aktieriem kā Leonardo di Kaprio, Demija Mūra, Morgans Frīmens, Lindsija Lohana, Džeks Bleks un daudziem citiem.

Daži no viņiem savas reklāmas gaitas sākuši pusaudža gados, citi - vēl būdami pavisam mazi bērni, un jāreklamē nākamajiem aktieriem bijuši kartupeļu čipsi, gāzētais ūdens, kukurūzas pārslas, zobu pasta, alkohols un pat sekss pa telefonu.

Kā zināms, vēl joprojām daudzas Holivudas zvaigznes turpina filmēties dažādu luksusa preču reklāmās, tomēr citi par šo bērnības rūpalu kaunas. Šajā sakarā apkopoti daži fragmenti ar amerikāņu TV redzētām reklāmām, kurās piedalās šobrīd slaveni aktieri.

24 gadus vecais Breds Pits kartupeļu čipsu Pringles reklāmā

22 gadus vecais Kianu Rīvss kukurūzas pārslu reklāmā

14 gadus vecais Leonardo di Kaprio košļājamo gumiju reklāmā

31 gadu vecais Brūss Viliss Seagram's alkohola reklāmā

11 gadus vecais Džeks Bleks videospēles Pit Fall reklāmā

25 gadus vecā Demija Mūra diētiskās kokakolas reklāmā

4 gadus vecā Drū Berimora Dough cepumu reklāmā

23 gadus vecā Mega Reiena Aim zobu pastas reklāmā

10 gadus vecā Lindsija Lohana Jello reklāmā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!