Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozā Holivudas aktrise Lindsija Lohana (attēlā) pieņēmusi lēmumu atteikties no sava tēva uzvārda, un turpmāk viņa būs pazīstama tikai ar vienu pašu vārdu – Lindsija, vēsta izdevums The Hollywood Reporter.

Kā presei pastāstījusi aktrises māte Dīna, šis lēmums kopīgi pieņemts ģimenē, un māte ar jaunāko meitu Ali pieņēmušas mātes pirmslaulību uzvārdu Sallivana, bet Lindsija nolēmusi vispār neizmantot uzvārdu - godkārīgā meitene savu vārdu gatavojas padarīt par tikpat spēcīgu zīmolu kā Madonna vai Šēra.

Šādu lēmumu sievietes pieņēmušas pēc virknes skandālu, kas saistīti ar ģimenes galvas Maikla Lohana vārdu. Maikls tiek apsūdzēts savas bijušās draudzenes Keitas Meidžoras fiziskā iespaidošanā, kā arī alimentu nemaksāšanā par savu ārlaulības bērnu.

Mediji noskaidrojuši, ka Maikls Lohans šobrīd ārstējas Cedars-Sinai Medical Center klīnikā Losandželosā. Viņš atzinies, ka esot bijis šokēts par savas meitas lēmumu atteikties no viņa uzvārda.

Savukārt pati aktrise, kas preses uzmanības centrā pēdējā laikā ir nevis savas radošās darbības, bet gan nemitīgas pļēgurošanas dēļ, aprīlī atkal stāsies tiesas priekšā - viņa tiek apsūdzēta dārglietu zādzībā no veikala. Turklāt, neizmantojot iespēju mīkstināt sodu, aktrise atteicās no sadarbības ar izmeklētājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!