Foto: AFP/Scanpix
ASV veikta vērienīga aptauja, kurā noskaidrots vīriešu viedoklis par to, kurām no pasaules mēroga šovbiznesa zvaigznēm ir vispievilcīgākās un visseksīgākās krūtis.

Pirmajā vietā skaistāko krūšu īpašnieču sarakstā ierindojusies aktrise un dziedātāja Džesika Simpsone (attēlā), kura gan nekad nav slēpusi faktu, ka viņa savu dabas dotumu uzlabošanai izmantojusi plastikas ķirurgu palīdzību, bet tas amerikāņu vīriešus nav mulsinājis un viņi nešaubīgi tieši šai daiļavai piešķīruši skaistāko krūšu īpašnieces titulu.

Saraksta otrajā vietā ierindojusies supermodele Taira Benksa, kura arī Latvijā zināmu atpazīstamību iemantojusi kā šova America's Next Top Model idejas autore un vadītāja, bet par trešo skaistāko krūšu īpašnieci amerikāņi uzskata Holivudas aktrisi Skārletu Johansoni, kura aizvadītajā gadā analoģiskā aptaujā gozējās šī saraksta pirmajā vietā.

Pievilcīgāko krūšu īpašnieču saraksta ceturtajā vietā amerikāņu vīrieši ierindojuši skandalozo Playboy modeli, dejotāju un dziedātāju Karmenu Elektru, kura slavena kļuvusi ne tikai ar iespaidīgajām krūtīm, bet arī ar skandāliem apvīto laulību ar basketbolistu Denisu Rodmenu.

Saraksta piektajā vietā ierindojusies cita skandālistes slavu iemantojusī amerikāņu aktrise Lindsija Lohana, kuru briti nesen bija ierindojuši arī starp aizvadītā gada kaitinošākajām slavenībām viņas nebeidzamo tiesas prāvu un atkarību dēļ.

Par sestajām pievilcīgākajām krūtīm amerikāņu vīrieši atzinuši aktrises un producentes Katrīnas Heiglas dabas dotumus, par kuriem īpaši priecājas seriāla Grejas anatomija skatītāji, kurā Katrīna iejutusies vienā no galvenajām lomām.

Skaistāko krūšu īpašnieču sarakstu noslēdz amerikāņu televīzijas "seja" un aktrise Odrina Petridža, aiz sevis atstājot aktrisi Dženiferu Anistoni, par vienu no seksīgākajām planētas sievietēm ne reizi vien dēvēto kinozvaigzni Meganu Foksu un amerikāņu dziedātāju Bejonsu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!