Foto: EPA/LETA
Šonedēļ ārzemju medijos publicētas fotogrāfijas, kurās redzams, kā skandalozā amerikāņu aktrise Lindsija Lohana (attēlā) kaut ko injicē savā kreisajā rokā, un tiek pieļauts, ka šļircē ir heroīns.

Fotogrāfijas liecina, ka ap 24 gadus jaunās aktrises roku apsiets tumšas krāsas žņaugs, kādus parasti lieto narkomāni pirms narkotiku ievadīšanas vēnās, vēsta izdevums The Daily Mail.

Attēli nākuši klajā četras stundas pēc Lohanas atbrīvošanas no cietuma pret 300,000 dolāru lielu galvojuma naudu vēlā piektdienas naktī - aktrise cietumā bija pavadījusi vien 15 stundas.

Sodu Lohanai piesprieda pēc diviem narkotiku testiem, kuros viņas asinīs tika atrastas narkotikas vielas. Pēc testu veikšanas viņa sociālajā portālā Twitter rakstīja, ka "narkotiku lietošana ir slimība, kuru nav iespējams izārstēt vienas dienas laikā."

"Šie attēli ar viņu un šļirci ir biedējoši! Nevienam nav pat mazākās nojausmas, cik bieži un kādas narkotikas Lindsija lieto!" izdevumam The Daily Mail atzinis kāds aktrises paziņa.

Iepriekš tika ziņots, ka Lohana plāno risināt savu atkarības problēmu, atgriežoties rehabilitācijas centrā, kurā aktrise ārstējusies jau četras reizes, taču publicētās bildes liecina pavisam kaut ko citu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!