Foto: Pampers
Pampers un UNICEF iniciatīva ir palīdzējusi novērst māmiņu un jaundzimušo saslimšanu ar stingumkrampjiem 17 valstīs. Pašlaik mēs strādājam, lai novērstu šo saslimšanu vēl 20 valstīs. Pampers un UNICEF apvieno spēkus šajā misijā, lai novērstu jaundzimušo saslimšanu ar stingumkrampjiem visā pasaulē.

Šodien mēs ar lepnumu varam paziņot, ka esam palīdzējuši novērst šo saslimšanu 17 valstīs - Burkinafaso, Gvineja-Bisavā, Austrumtimorā, Kamerūnā, Laosā, Ganā, Ugandā, Libērijā, Tanzānijā, Kotdivuārā, Sjerraleonē, Gabonā, Mjanmā, Senegālā, Kambodžā, Mauritānijā un Madagaskarā - un mēs turpinām atbalstīt UNICEF vēl 21 citā valstī, kur šī saslimšana joprojām ir aktuāla.

Kopš mūsu sadarbības sākuma ik sekundi kāda māmiņa un viņas mazulis iegūst vakcīnu. Mēs palīdzam pasargāt 100 miljonus māmiņu un viņu mazuļus no jaundzimušo stingumkrampju infekcijas visā pasaulē.

Tomēr 71 miljons māmiņu un viņu jaundzimušie mazuļi joprojām ir apdraudēti.

Tāpēc šo nozīmīgo darbu tagad nedrīkst pārtraukt.

Kopā ar UNICEF un ar tik uzticamu vecāku palīdzību, mēs vēlamies spert soli tālāk un palīdzēt novērst saslimšanu ar jaundzimušo stingumkrampjiem visā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!