Foto: Publicitātes foto

Alus darītava "Bauskas alus" šogad prognozē apgrozījuma pieaugumu par 10% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, informēja "Bauskas alus" valdes loceklis Vladimirs Barskovs.

Viņš norādīja, ka uzņēmuma finanšu rezultātus šogad pozitīvi ietekmēja labvēlīgie laika apstākļi, kā arī produkcijas sortimenta paplašināšana, tostarp 2018. gadā "Bauskas alus" izlaida jaunu alus šķirni "Latvijas 100", šī zīmola produktu īpatsvaram sasniedzot gandrīz 10% no uzņēmuma kopējā saražotā alus apmēra plānoto 5-6% vietā, kā arī šogad sākta jauna tējas sēnes dzēriena "Dr.Kombucha Karkade" ar sarkanās tējas garšu ražošana.

Barskovs piebilda, ka arī nākamgad uzņēmums plāno izlaist jaunas alus šķirnes, taču liela apmēra investīcijas nākamgad attīstībā nav plānotas.

"Bauskas alus" 2017. gadā strādāja ar 5,226 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4,2% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 29,2% – līdz 635 635 eiro.

"Bauskas alus" ir reģistrēts 1999. gadā, un tā pamatkapitāls ir 786 996 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Latvijā reģistrētā kompānija "BA Holdings". "Bauskas alus" ražo alu, bezalkoholiskos iesala dzērienus "Veselība", "Porteris", tējas sēnes dzērienu "Dr. Kombucha" un dabīgi raudzētu kvasu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!