Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) jaunuzņēmumu eksperte Olga Barretu-Gonsālvisa īsā sarunā "Digital Freedom Festival" laikā portālam "Delfi" stāsta par jaunuzņēmēju izaicinājumiem, darbojoties Latvijas reģionos, kā arī novērtē Baltijas jaunuzņēmumu vidi un attīstības iespējas.

"Digital Freedom Festival" ietvaros sadarbībā ar "Magnetic Latvia" notika diskusija "Kāpēc globālās tehnoloģijas kompānijas izvēlas Latviju?". Diskusijā piedalījās dažādu uzņēmumu pārstāvji, kuri nolēmuši uzsākt uzņēmējdarbību tieši Latvijā: Kristaps Rikāns – "Ubiquity" vadītājs; Ilhans Zengins – "ShowHeroes" vadītājs; Igors Kopmans – "Dyninno Group" galvenais tehnoloģiju speciālists. Diskusiju vadīja LIAA galvenā jaunuzņēmumu eksperte Barretu-Gonsālvisa.

Intervijā portālam "Delfi" Barretu-Gonsālvisa atklāj, kurām jaunuzņēmumu idejām ir vislielākais potenciāls, kā arī novērtē Baltijas jaunuzņēmumu vidi un attīstības iespējas.

Jāatgādina, ka LIAA konkursā izvēlējās trīs jaunuzņēmumus, kuriem tika dota iespēja prezentēt savu uzņēmumu uz "Digital Freedom Festival" lielās skatuves. Tie bija "Lovat", "YoPlayDo"un "Orocon".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!