Foto: Publicitātes attēli
13. novembrī Vecrīgā darbu uzsākusi jaunuzbūvētā četrzvaigžņu paaugstinātā komforta klases viesnīca "Wellton Riverside Spa Hotel", portālu "Delfi" informēja viesnīcas pārstāve Olga Ribkina.

Kopumā astoņstāvu jaunceltnē tiek piedāvāti 222 numuriņi – gan vienvietīgi, gan divvietīgi, gan paaugstināta komforta. Visi numuriņi veidoti vienotā stilā, apvienojot moderno milimālismu ar "Art Deko" stila raksturīgo stingro simetriju un funkcionalitāti.

Viesnīcā ir arī konferenču telpa, restorāns un suši bārs. Viesnīcā ir arī spa komplekss, kurā sākot no decembra apmeklētājiem būs pieejams baseins, džakuzi, burbuļvanna, zāļu sauna, tvaiku pirts, sāls pirts un ciedru pirts.

Viesnīcas arhitektūras autors ir Juris Bērziņš un projektēšanas birojs SIA "Legzdiņš un partneri".

"Wellton Hotels" Rīgā ir jau no 2009. gada. Jaunās viesnīcas būvniecība sākās pirms trim gadiem. Tajā tika investēti 25 miljoni eiro, kuru veido gan investora SIA "MV Hotels" kapitāls, gan bankas finansējums.

SIA "Mogotel" pārvalda "Wellton" un "Rixwell" viesnīcu tīklus, kas sevī ietver 13 viesnīcas. Uzņēmuma nākotnes plāni ir saistīti ar paplašināšanos Centrāleiropas valstīs, tādās kā Ungārija un Polija, kā arī drīzumā uzņēmums gatavojās paplašināt savu zīmolu portfeli.

Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Vadims Muhins. SIA "Mogotel" pagājušajā gadā strādāja ar 17,7 miljonu eiro lielu apgrozījumu un guva 325 tūkstošus lielu peļņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!