Foto: DELFI

Uzņēmumu reģistrs pirmdien, 26. novembrī, tehnisku iemeslu dēļ ir slēgts un neapkalpo klientus, informēja Uzņēmumu reģistra sabiedrisko attiecību speciāliste Evija Rimšāne.

Viņa sacīja, ka tehnisku iemeslu dēļ pirmdien visas Uzņēmumu reģistra reģionālās nodaļas ir slēgtas, kā arī nav pieejami e-pakalpojumi.

"Dokumentus lūdzam nesūtīt uz iestādes oficiālo e-pastu, jo šobrīd nestrādā arī iekšējās Uzņēmumu reģistra informācijas sistēmas," teikts reģistra paziņojumā.

Uzņēmumu reģistrs atvainojas klientiem par sagādātajām neērtībām un aicina sekot līdzi aktuālajai informācijai iestādes sociālajos tīklos un mājaslapā.

Uzņēmumu reģistrs ir valsts iestāde, kas Latvijas teritorijā reģistrē uzņēmumus (uzņēmējsabiedrības), komersantus, to filiāles un pārstāvniecības, kā arī visas izmaiņas to darbības pamatdokumentos un veic citas likumos paredzētās darbības. Reģistrs reģistrē arī masu informācijas līdzekļus, biedrības un nodibinājumus, komercķīlas, izšķirošās ietekmes, laulību un publiskās un privātās partnerības līgumus, politiskās partijas, šķīrējtiesas, arodbiedrības, reliģiskās organizācijas un to iestādes, kā arī maksātnespējas procesus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!