Birža "Nasdaq Riga" pirmdien rīko ikgadējo investoru konferenci "CEO Meets Investors 2018", kuras laikā iepazīstinās ar Baltijas biržās kotētu uzņēmumu vadītajiem.

Konference norisināsies līdz pulksten 13 biržā "Nasdaq Riga" un to varēs vērot video tiešraidē vietnē "nasdaqbaltic.com", kā arī "Nasdaq Riga" "Facebook" lapā un citos biržas avotos.

Pasākums vienkopus pulcēs vairākus "Nasdaq" Baltijas biržu regulētajā un "First North" alternatīvajā tirgū iekļautu uzņēmumu pārstāvjus. Ar savu pieredzi un apsvērumiem investēšanā dalīsies arī hokejists Sandis Ozoliņš.

Prezentācijas par aktualitātēm un ieguldījumu iespējām Latvijas uzņēmumos sniegs "Madara Cosmetics" valdes loceklis Uldis Iltners, "Valmieras stikla šķiedra" valdes priekšsēdētājs Štefans Jugels, "HansaMatrix" valdes priekšsēdētājs Ilmārs Osmanis, kā arī "Olainfarm" akcionāre un padomes locekle Irina Maligina un valdes padomnieks Salvis Lapiņš.

Par ieguldījumu iespējām Lietuvas uzņēmumā "NEO Finance", kas nākamā gada pavasarī plāno akcijas iekļaut "First North" tirgū, prezentāciju sniegs valdes priekšsēdētājs Evalds Remeikis, savukārt Igaunijas uzņēmuma "Northern Horizon Capital" biznesa attīstības direktors Aļģimants Vaitekūns stāstīs par "Baltic Horizon Fund" obligācijām.

Pēc prezentācijām uzņēmumu pārstāvji atbildēs uz investoru jautājumiem.

"CEO Meets Investors" ir ikgadējs pasākumus privātajiem un institucionālajiem investoriem, kā arī citiem vērtspapīru tirgus interesentiem, ko organizē "Nasdaq" Baltijas biržas Rīgā, Tallinā un Viļņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!