Foto: Publicitātes attēli

Latvijas Mobilais Telefons (LMT) Rīgā atklājis Baltijā lielāko mobilo sakaru operatoru klientu centru, portālu "Delfi" informēja kompānijas pārstāvji.

“Ne tikai pieejamās tehnoloģijas, bet galvenokārt tas, cik gudri protam tās izmantot, ir izaugsmes pamatā. Tāpēc jaunatklātais LMT klientu centrs ir vieta, kur ne vien iepirkties un samaksāt rēķinus, bet arī apskatīt un izmēģināt jaunākās tehnoloģiju iespējas un iedvesmoties jaunām idejām,” stāsta LMT prezidents Juris Binde.

Uzņēmums skaidro, ka bērniem, kas vēlas apgūt robotiku, "Brīvības centrā" būs iespēja pieteikties Robotikas skolas "ROBO HUB" licencētas interešu izglītības nodarbības. Šīs programmas pamatā ir "Lego Education" izstrādāta mācību programma.

LMT mobilo sakaru operatora tīrā peļņa 2017. gadā bijusi 33,3 miljoni eiro. Pagājušā gadā LMT sasniedza 204,2 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7% vairāk nekā 2016. gadā.

LMT 49% daļu pieder "Telia" grupas uzņēmumiem "Sonera Holding" un "Telia Company", 23% - SIA "Lattelecom", 23% - valstij piederošajam "Latvijas Valsts radio un televīzijas centram" un 5% - Latvijas valstij.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!