Foto: Google Maps

"Lidl" tirdzniecības ķēdi galvaspilsētā iecerējis izplest arī Pļavniekos, kur Lubānas ielā 113 celt paredzēto veikalu no konkurentiem šķirs vien 200 metri.

Marta beigās Rīgas pilsētas būvvaldē iesniegta būvniecības iecere, kas paredz Lubānas ielā 113 celt jaunu tirdzniecības ēku.

Zemesgrāmatā pieejamā informācija liecina, ka šo zemesgabalu 2017. gada septembrī no SIA "Placēns" iegādājusies SIA "MMS Property Solutions", kas nu jau mēnesi pārdēvējusies par "Lidl Latvija".

Ja Rīgas pilsētas būvvalde akceptēs būvniecības ieceri, "Lidl" Lubānas un Ilūkstes ielas krustojumā taps vien 200 metrus no veikala "Maxima" un Lubānas tirgus.

Šis ir jau vismaz piektais "Lidl" iecerētais veikals uzņēmuma plānā ienākt galvaspilsētā. Jau vēstīts, ka "Lidl" veikali taps arī Anniņmuižas ielā 8a, Anniņmuižas bulvārī 77, kā arī Sergeja Eizenšteina ielā 81, netālu no lielveikaliem "Sky" un "Maxima", kā arī Dzelzavas ielā 75b, kur izsniegto būvatļauju šobrīd ir apturējusi tiesa, bet tieši pāri ielai jaunu veikalu ceļ "Rimi". Uzņēmums nolēmis izplesties arī reģionos – Liepājā un Tukumā.

Vēstīts, ka pēc savulaik pačabējušajiem plāniem ienākt Latvijas un Igaunijas tirgū, "Lidl" portālam "Delfi" ir oficiāli apstiprinājis plānus mēģināt vēlreiz. "Mēs plānojam ienākt Latvijas tirgū. Pieņemam un vēlamies nodrošināt, ka vietējā ekonomika, piegādātāji un patērētāji iegūs no mūsu ienākšanas. Šobrīd "Lidl" pēta potenciālās veikalu atrašanās vietas Latvijā. Taču šobrīd ir pāragri spriest par konkrētiem plāniem," portālam "Delfi" pauda Lietuvas uzņēmuma "Lidl Lietuva" korporatīvo attiecību un komunikācijas vadītājs Valds Lopeta. Viņš atteicās precizēt, kad pirmie "Lidl" veikali varētu vērt durvis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!