Foto: LETA
Akustisko sistēmu ražotājs AS "VEF Radiotehnika RRR" šogad deviņos mēnešos strādāja ar 574 534 eiro apgrozījumu, kas ir par 25,5% mazāk nekā pērn attiecīgajā periodā, taču guva 1,29 miljonu eiro peļņu pretstatā zaudējumiem pērn deviņos mēnešos, liecina kompānijas sniegtā informācija biržai "Nasdaq Riga".

Pēc finanšu pārskata datiem, "VEF Radiotehnika RRR" peļņu šogad deviņos mēnešos pamatā noteica ieņēmumi no kreditoru parādu norakstīšanas atbilstoši tiesiskās aizsardzības procesa plānam – 1,328 miljoni eiro.

Jau vēstīts, ka Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesa 2017. gada 31. janvārī izbeidza "VEF Radiotehnika RRR" tiesiskās aizsardzības procesu. "VEF Radiotehnika RRR" tiesiskās aizsardzības procesa laikā bija pilnībā norēķinājusies ar nodrošinātajiem kreditoriem – "SEB banku" un Valsts ieņēmumu dienestu, kā arī segusi paredzētos maksājumus nenodrošinātajiem kreditoriem.

Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesa 2015. gada 5. janvārī apstiprināja "VEF Radiotehnikas RRR" tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu pasākumu. Tā īstenošanas termiņš bija noteikts 2017. gada 5. janvāris.

2016. gada deviņos mēnešos "VEF Radiotehnika RRR" apgrozījums bija 771 188 eiro, bet zaudējumi bija 815 261 eiro.

"VEF Radiotehnikas RRR" akcijas tiek kotētas "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!