Foto: Publicitātes foto
Ieguldot 10 miljonus eiro, Rīgā, Katlakalna ielā 6d uzsākta Baltijā lielākā interjera un dizaina priekšmetu tematiskā kvartāla "Decco centrs" būvniecība. Četru ēku komplekss, kas apvienos salonveikalus, biroju un noliktavu telpas vairāk nekā 13 500 kvadrātmetru platībā, durvis apmeklētājiem vērs jau šī gada nogalē, un būs līdz šim vērienīgākais šāda veida projekts Baltijas valstīs. Pēc attīstītāju aplēsēm, apmeklētājiem, kā arī interjera un dizaina profesionāļiem šeit būs pieejami vairāk nekā 25 salonveikali, kuros savas preces piedāvās vadošie nozares uzņēmumi.

Statistika un ārvalstu pieredze apliecina, ka tematiski tirdzniecības centri veicina pat par 30% lielāku apmeklētāju plūsmu nekā atsevišķas, pilsētā izkaisītas tirdzniecības vietas un saloni. Tāpēc "Decco centrs" plāno vienuviet pulcēt vadošos ekspertus telpu apdares materiālu, santehnikas, virtuves iekārtu un mēbeļu, mājas tekstila, aksesuāru, gaismas, audio, video un drošības iekārtu, kamīnu, apkures sistēmu un saunu, mājas interjera un mājturības preču, kā arī dārza mēbeļu tirdzniecībā.

"Decco centrs" šobrīd atrodas aktīvas būvniecības fāzē un vienlaikus piesaista nomniekus, piedāvājot daudzveidīgu telpu izvēli platības un komplektācijas ziņā. Šobrīd rezervēts jau 70% platības. "Decco centrs" ēkas būs īpaši energoefektīvas, atbalstot zemas komunālo pakalpojumu izmaksas un efektivitāti arī uzņēmumu darbības pārraudzībā un monitoringā.

Platības būs pieejamas trīs dažādās komplektācijās: salonveikals, salonveikals un birojs, kā arī salonveikals, birojs un noliktava. No kopējās platības 65% būs atvēlēti salonveikaliem un birojiem, 35% – noliktavām. Katram salonveikalam būs individuāla ieeja, iekārtojums un klimata kontrole, plašas, labi pārskatāmas ekspozīcjas, lieli vitrīnlogi, kā arī dabisks apgaismojums.

Visas ēkas būs mūsdienīgas ne tikai arhitektonisko risinājumu, bet arī augstas būvniecības kvalitātes ziņā, ko nodrošina ģenerāluzņēmējs Merks. Savukārt līdzfinansējumu kvartāla attīstībai "Decco centrs" piesaistījis no Swedbank.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!