Foto: Publicitātes attēli

"Samsung Electronics" prezentējis jaunāko izturīgās "XCover" sērijas viedtālruni – "Galaxy XCover 4", liecina kompānijas publiskotais paziņojums.

Salīdzinot ar savu priekšgājēju "XCover 3", tam ir lielāks HD displejs, samazināts korpuss un lielāka atmiņas ietilpība.

Salīdzinot ar iepriekšējo modeli, "Galaxy XCover 4" ir smalkāks un plānāks dizains un to ir ērtāk satvert. Funkcija, kas ierīci ļauj ērti lietot arī ar cimdiem, tā izmantošanu padarījusi pavisam vieglu. "XCover 4" taustiņi ir pielāgojami ātrai piekļuvei visbiežāk izmantotajām lietotnēm, piemēram, LED kabatas lukturītim vai kamerai.

No "Galaxy" sērijas "XCover" pirmo reizi pārņēmis IP68 putekļu un ūdens aizsardzību, kas nodrošina izturību līdz 30 minūtēm pusotra metra dziļā ūdenī.

Tāpat "XCover 4" ir 13 megapikseļu aizmugurējā un piecu megapiskeļu priekšējā kamera, kā arī noņemams akumulators ar lielāku ietilpību.

Viens no tālruņa ierasti lielākajiem mīnusiem bijusi niecīgā atmiņa. Ražotājs to tagad paplašinājis līdz 16 GB, tāpat tālrunis aprīkots ar 2 GB RAM. "XCover 4" aprīkots ar "Android 7.0 Nougat" operētājsistēmu.

Latvijā "Samsung Galaxy XCover 4" viedtālrunis pelēkā krāsā būs pieejams no aprīļa vidus. Tā aptuvenā cena vadošajos telekomunikāciju operatoru un elektronikas veikalos būs no 249 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!