Foto: DELFI

Pasaules rallijkrosa čempionāta ("World RX") Latvijas posma otrā sacensību diena Latvijas autosporta cienītājiem sagadāja gan priecīgus gan bēdīgus brīžus, bet zviedriem – gandarījumu par kārtējo Johana Kristofersona uzvaru.

Kristofersons Rīgā uzvarēja otro gadu pēc kārtas, taču šogad viņš te vēl nenodrošināja sev pasaules čempiona titulu, iekrātā punktu summa joprojām nav pietiekama priekšlaicīgai titula saglabāšanai.

No Latvijas braucējiem prieks un lepnums par Reini Nitišu, kurš savu skatītāju priekšā aizvadīja fantastisku sacīksti un pēc pieciem gadiem izcīnīja savu otro Eiropas čempiona titulu, tikai nu jau "Supercar" klasē.

Ne tik labi mājas posmā veicās brāļiem Baumaņiem – Jānis bija spiests samierināties ar 14. vietu pasaules čempionāta "Supercar" klasē, bet Artis Baumanis neiekļuva finālā Eiropas čempionāta "Super 1600" klasē un pazaudēja kopvērtējuma līdera godu.

Par notikumiem, kuros piedalījās arī Latvijas braucēji Jānis Baumanis ("Team STARD"), Reinis Nitišs ("SET Promotions"), Artis Baumanis ("Volland Racing") un Arnis Odiņš, portāls "Delfi" visas dienas garumā portāls "Delfi" ziņoja teksta tiešraidē no Biķernieku trases!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!