Foto: Publicitātes foto

"Mitsubishi Motors Corporation" (MMC) paziņojusi, ka tai pievienosies Alessandro Dambrosio, kļūstot par dizaina nodaļas izpilddirektoru. Viņš vadīs komandas trijās atšķirīgās dizaina studijās — Okazaki un Tokijā (Japānā), kā arī Frankfurtē (Vācijā). Alessandro būs tiešā veidā pakļauts projektēšanas nodaļas viceprezidentam Tsunehiro Kunimoto.

"Alessandro ir ļoti pieredzējis un prasmīgs dizaineris ar ilgu karjeru vadošajos autobūves uzņēmumos," saka Kunimoto, "gatavojos iedvesmot mūsu komandas, veidojot nākamo "Mitsubushi" dizaina paaudzi un palīdzot atjaunot un pilnveidot "Mitsubushi Motors" zīmolu, jo mūsu mērķis ir globāla izaugsme."

"Alessandro pievienojas aizraujošā brīdī, kad strādājam pie "Mitsubishi Motors" nākotnes dizaina. Viņa aizrautība un dziļā izpratne par zīmolu vērtībām būs ļoti noderīgs pienesums mūsu dizaina komandai."

Milānietis Dambrosio savu karjeru sāka FIAT divīzijā "Centro Stile Lancia", tomēr gandrīz astoņus gadus pavadīja "Alfa Romeo", strādādams par galveno dizaineri. Vēlāk viņš kļuva par "Maserati Design" vadītāju, bet vēl pēc tam pievienojās "Volkswagen Group", kļūstot par "Audi" dizaina konceptu studijas vadītāju Minhenē.

"Mitsubushi Motors" uzņēmumā Dambrosio darbu uzsāks oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!