Foto: Publicitātes foto

17. aprīlī aizvadīta pirmā "Renault Trucks" zīmola smago automašīnu testa diena medijiem Latvijā. Tajā klātesošie iepazinās ar ražotāja jaunumiem un piedāvājumiem, apmeklēja servisa centru un devās izmēģinājuma braucienos ar jaunajiem T-sērijas automašīnu modeļiem – viens no tiem 40 tonnu sastāvā.

Kopš 2013. gada "Renault Trucks" flagmanis ir T-sērijas modelis, kas 2015. gadā ieguva Pasaules Gada kravas auto titulu, bet šī gada sākumā tam tika piešķirta Vācijas Dizaina balva transportlīdzekļu kategorijā par automobiļa izteiksmīgo dizainu.

Ar diviem T-sērijas vilcējiem sporta kompleksā "333" autovadīšanas instruktoru pavadībā norisinājās izmēģinājuma braucieni. "T480" modelī ar augsto guļamkabīni autovadītāju apmācības instruktors Boriss Baibara skaidroja, kā efektīvi vadīt kravas automašīnu, samazinot degvielas patēriņu.

Savukārt otrs testa automobilis – "T440" ar zemo kabīni un ergonomisko puspiekabi – atceļojis no Francijas, ļaujot pārliecināties, cik viegli vadāms šāds sastāvs, ja pat tas sver 40 tonnas.

"Renault Trucks" ir plašs kravas automobiļu piedāvājums dažādiem segmentiem – ne vien starptautiskajiem un vietējiem pārvadājumiem paredzētie "T" un "D" sērijas modeļi, bet arī būvniecībai un skarbiem apstākļiem piemērotie "C" un "K" sērijas modeļi. Pēdējie sevi lieliski pierādījuši un ir pieprasīti Sibīrija, kur ir īpaši sarežģīti braukšanas apstākļi, sacīja "Renault Trucks" zīmola pārdošanas vadītājs Latvijā Arvis Tauriņš.

Latvijā "Renault Trucks" automašīnu apkope pieejama četros servisa centros Rīgā, Daugavpilī, Valmierā un Ventspilī. Klientiem pieejami dažādi apkopju piedāvājumi, kas tiek piemēroti atkarībā no darba specifikas un paredzētā nobraukuma. Tas "Renault Trucks" automašīnu īpašniekiem atvieglo darbu plānošanu un sniedz iespēju aprēķināt un kontrolēt autoparka izmaksas uz katru kilometru.

"Volvo Group Trucks" servisu centru vadītājs Latvijā Juris Marhilēvičs testa dienas dalībniekus iepazīstināja ar mūsdienīgajām servisa telpām Rīgā. Servisa centrs aprīkots ar modernām diagnostikas iekārtām un programmatūru, visiem "Renault Trucks" spēkratu apkopei un remontam nepieciešamajiem speciālajiem instrumentiem, kā arī ieguldīts rezerves daļu noliktavas izveidē, lai vajadzīgās detaļas būtu pieejamas tūlīt un tādējādi automašīnu dīkstāves laiks tiktu samazināts līdz iespējamam minimumam.

"Renault Trucks" ir daļa no "Volvo Group", kas ir viena no pasaulē vadošajām kravas auto, autobusu, celtniecības aprīkojuma, kā arī jūras un industriālo dzinēju ražotājām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!