Foto: Publicitātes foto

Jau pēc trīs nedēļām, 6. maijā, "Arēnas Rīga" stāvlaukumā norisināsies Latvijas Antīko automobiļu kluba "Youngtimer Rally" sezonas atklāšanas pasākums "Youngtimer Cars&Coffee".

"Šobrīd ir pieteikti jau vairāk nekā 170 klasiskie auto. No interesantākajām var minēt 1936. gada "Rolls Royce 20/25", 1967. gada "Ford Galaxie" un "Ford Thunderbird", 1970. gada "Alfa Romeo GT Junior", BMW E9 un E10 sērijas modeļus, dažādus "Porsche", "Mercedes-Benz", "Jaguar" un arī vairākus "Audi Quattro". Protams, redzami būs arī VAZ, GAZ un "Moskvich" spēkrati. Papildus arī būs daži īpaši spēkrati no Latvijas labākajiem auto restauratoriem, būvētājiem, tirgotājiem un citiem ar auto nozari saistītajiem uzņēmumiem," informē "Youngtimer Rally" organizators Valts Ceplevičs.

Salidojuma mērķis ir pirms sezonas sapulcēt visus esošos un potenciālos dalībniekus, interesentus un klasisko auto entuziastus kopīgā pasākumā bez sportiska piegājiena. Šie salidojumi parasti pulcē vairāk nekā 150 klasiskos automobiļus un motociklus no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Tomēr, pateicoties lielākam stāvlaukumam nekā iepriekšējos pasākumos, šoreiz organizatori plāno pulcēt divkārt lielāku dalībnieku skaitu.

Vēl ir iespējams pieteikties pasākumam ne tikai ar "youngtimer" klases spēkratiem, bet arī ar tehniku, kas ražota līdz 1945. gadam, un klasiskajiem motocikliem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!