Britu raidsabiedrība BBC publicējusi ieskatu automobiļu raidījuma "TopGear" ("Gāzi grīdā!") jaunajā, jau 25. sezonā, kas ēterā nonāks pavasarī.

Arī šīs sezonas "TopGear" radījumu vadīs līdzšinējais sastāvs – Mets Leblāns, Kriss Hariss un Rorijs Rīds. Jaunajās raidījuma sērijās viņi izmēģinās "BMW M5", "Alfa Romeo Stelvio", "KIA Stinger", "McLaren 720S", "Honda Civic Type R", "Lexus LC", kā arī astoņcilindru "Ford Mustang", "Jaguar F-Type" un "Chevrolet Corvette".

Turklāt vienā no "TopGear" sērijām būs redzams virtuozās autobraukšanas meistars Kens Bloks, kurš ar bagiju tēlos policistu. Vēl "TopGear" jaunās sezonas reklāmas rullītī redzamas sacensības ar motocikliem un bezceļniekiem.

Jau rakstījām, ka pirmā "TopGear" sezona pēc Džeremija Klārksona, Ričarda Hamonda un Džeimsa Meja aiziešanas ēterā nonāca 2016. gada maijā. Toreiz par raidījuma galveno vadītāju kļuva Kriss Evanss, kurš saņēma auditorijas bargu kritiku. Rezultātā Evanss pameta "TopGear" šovu un par tā galveno vadītāju kļuva Mets Leblāns.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!