Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Land Rover" pašlaik notiekošajā Frankfurtes autoizstādē prezentējusi "braukšanai apvidū vispielāgotāko" modifikāciju "SVX" jaunās paaudzes "Discovery" modelim.

"Land Rover Discovery SVX" izstrādājusi autoražotāja speciālo uzdevumu nodaļa "Special Vehicle Operations" (SVO). "Braukšanai apvidū vispielāgotākā" modifikācija aprīkota ar pieclitru V8 kompresormotoru, kas attīsta 525 zirgspēku jaudu un 625 ņūtonmetru griezes momentu.

Automobilis aprīkots ar pneimatisko balstiekārtu un "Hydraulic Active Roll Control" (H-ARC) sistēmu, kas ļauj uzlabot riteņu artikulāciju, kā arī slāpē virsbūves svārstības, braucot apvidū.

Vēl "SVX" modifikācijas apvidniekam ir papildu aizsardzība zem priekšējā bufera, kā arī 20 collu riteņi ar 275/55 izmēra "Goodyear Wrangler" riepām, kuras ir piemērotas braukšanai apvidū.

"Land Rover Discovery SVX" aprīkojumā ir aktīvais centrālais diferenciālis, aizmugurējais diferenciālis ar elektronisko vadību, astoņpakāpju automātiskā pārnesumkārba, "Terrain Response II" braukšanas režīmu elektroniskā vadības sistēma, kā arī dažādi citi elektroniskie asistenti, piemēram, nobraukšanai no kalna.

Ražošanā "Land Rover Discovery SVX" nonāks 2018. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!