Motofrīstaila pasaules čempionāta Latvijas "Grand Prix" izcīņā, kas ir rudens sesijas trešais posms un kas notiks šajā nedēļas nogalē "Arēnā Rīga", rīkotāji sola vairākus pārsteigumus gan trasē, gan ārpus tās, informē organizatoru pārstāvji.

Iepriekšējā posmā Vācijā neveiksmi piedzīvojušais Maikls Melero centīsies revanšēties Rīgā, bet arī latviešu publikas mīlulis Libors Podmols, tāpat kā ikviens no 12 Rīgas posma dalībniekiem, gribēs no Latvijas aizbraukt ar uzvaru.

Latvijas motofrīstaila faniem organizatori sola vienu īpašu pārsteigumu - tiek gaidīts, ka sacensībās piedalīsies jaunais un talantīgais latvietis Kalvis Skrastiņš, kurš tikai šovasar debitējis motofrīstailā. Kalvis pēc divu nedēļu treniņiem Spānijā spēja demonstrēt pārliecinošu "backflip" un "whip", bet šobrīd jaunais sportists ir atgriezies Latvijā un turpina trenēties, kā arī apgūt jaunus trikus. Organizatori dara visu iespējamo, lai 15. oktobrī Kalvis Skrastiņš iepriecinātu Latvijas publiku un parādītu, cik talantīgs debitants viņš ir.

Šogad Rīgā pieciem profesionāliem un starptautiski pazīstamiem žūrijas locekļiem pievienosies vēl viens, kurš lems par skatītāju simpātiju balvu - populārais pasākumu vadītājs un "Ghetto Games" radošais Renārs Zeltiņš. Viņam tiks uzticēts izvērtēt skatītāju ovācijas un atbalstu sportistiem uzstāšanās laikā, kā arī noteikt skatītāju simpātiju balvas likteni.

FMX Latvijas "Grand Prix" sāksies 15. oktobrī pl. 17 ar "Pit Party", kurā skatītajiem būs iespēja tikties ar sportistiem, un jau pl. 19 tiks dots starts sacensībām. Kā jau ierasts, pēc pasākuma būs arī autogrāfu sesija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!