Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Land Rover" atjauninājusi "Range Rover Sport" apvidus automobili. Līdz ar modernizāciju "Range Rover Sport" modelis pirmo reizi savā pastāvēšanas vēsturē būs pieejams arī ar četrcilindru dzinēju. Tāpat spēkratam ir uzlabota multimediju sistēma un virkne dažādu elektronisko sistēmu.

"Range Rover Sport" turpmāk būs pieejams arī ar divlitru turbopūtes četrcilindru dīzeļdzinēju no "Ingenium" saimes – līdz šim "Land Rover" markas ietvaros šis motors bija pieejams "Range Rover Evoque" un "Land Rover Discovery Sport" modelim.

Ar šo agregātu "Range Rover Sport" no vietas līdz 100 km/h paātrināsies astoņās sekundēs un maksimāli sasniegs 206 km/h. Ražotāja norādītais vidējais degvielas patēriņš šai modifikācijai ir 6,2 litri dīzeļa uz 100 km.

Vēl modernizētais "Range Rover Sport" atšķiras ar uzlabotu ceļa zīmju atpazīšanas sistēmu un frontālās sadursmes novēršanas sistēmu. Savukārt pilnpiedziņas sistēma "Terrain Response" ieguvusi jaunu darbības režīmu – "Low Traction Launch", kas palīdz uzsākt braukšanu pa slidenu ceļa segumu.

Tāpat "Range Rover Sport" ir modernizēta multimediju sistēma "InControl Touch Pro", kurai ekrāns tagad ir ar 10 collu diagonāli un nodrošina integrāciju ar viedpulksteņiem.

Tirdzniecībā Eiropā atjauninātais "Range Rover Sport" nonāks vēl līdz gada beigām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!