Foto: Publicitātes foto
Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros 4. augustā notika pilsētas svētku gājiens – viena no skaistākajām pilsētas tradīcijām. Patriotisma, lepnuma un prieka brīdis ne tikai gājiena dalībniekiem, bet arī skatītājiem. Gājienā piedalījās Rēzeknes uzņēmumi, iestādes, filiāles, dienesti ar tehnikas parādi, kā arī Rēzeknes pilsētas iedzīvotāji un viesi.

Šogad svētku moto skanēja "Dzimuši Rēzeknei!". Katra gājiena vienība bija ieguldījusi izdomu, pūles un radošumu, lai izskatītos pēc iespējas labāk. Ar rekordlielu dalībnieku skaitu gājienā piedalījās arī lielākais vietējais gaļas pārstrādes uzņēmums SIA "Rēzeknes gaļas kombināts", nesot saukli "Ar mīlestību no Latgales!". Kā gājiena pieteikumā norādīja uzņēmuma pārstāvji: "Uzņēmums ir dibināts 2001.gadā, taču joprojām turpina savu attīstības ceļu, nesot Rēzeknes vārdu pasaulē. Uzņēmums lepojas, jo komandu veido īsteni latgalieši, strādājot atbildīgi un godprātīgi. Dzimuši, lai ražotu kvalitatīvus gaļas produktus ikvienam pasaules iedzīvotājam ar mīlestību no Latgales!"

Rēzeknes gaļas kombināts ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Rēzeknē un Latgales reģionā, garantējot stabilas darba vietas vairāk nekā 400 iedzīvotājiem. Svētku tematika vēlreiz visiem atgādina, cik svarīgi Latgales reģionam ir pašmāju uzņēmēji un cik liela nozīme ir darba vietu nodrošināšanai vietējam iedzīvotājam. Jāsaka paldies organizatoriem un pilsētai par iespēju sapulcēt visas paaudzes vienuviet – mazākus un lielākus, jaunākus un vecākus, jo ir vērts atgādināt un parādīt, ka labi ir tepat, ka strādāt un veidot karjeru var savā pilsētā. Šim mērķim Rēzeknes gaļas kombināts sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūru vasarā piedāvāja darba vietas skolēniem, nodrošinot viņiem iespēju iegūt darba prasmes, iemaņas un darba pieredzi, sagatavojot potenciālos darbiniekus nākotnē.

Cilvēki ir svarīgi katrai pilsētai. Kopābūšanas prieks, pozitīvas emocijas un Rēzeknes pilsētas svētku gājiens paliks atmiņā vēl uz ilgu laiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!