Foto: Publicitātes foto
Veselīgs uzturs un fiziskās aktivitātes ne vienmēr ļauj tikt pie sapņu figūras. Atsevišķās problēmzonās tauki spītīgi paliek savās vietās, neskatoties uz vislielākajiem pūliņiem. Pazode, mugura, sāni, rokas un sēža ir tikai dažas no problēmzonām, kuras ir ļoti grūti vai pat neiespējami koriģēt ar fiziskajām aktivitātēm vai diētām. Šo problēmu trāpīgi risina CoolSculpting - pasaulē efektīvākā iekārta, kas ātri un bez sāpīgas un nepatīkamas ķirurģiskas iejaukšanās palīdz atbrīvoties no liekajiem taukiem.

Aukstuma terapija pret taukiem

CoolSculpting pamatā ir kriolipolīze jeb aukstuma terapija, kas ar augstas precizitātes kontrolētu dzesēšanu iznīcina taukšūnas uz neatgriešanos. Laika gaitā vielmaiņas procesu ceļā sašķeltie tauki pārstrādājas, bet atmirušās šūnas – tiek izvadītas no organisma. Taukšūnu skaits mūsu organismos izveidojas nemainīgs pēc pubertātes vecuma. Cītīga diētu ievērošana var samazināt taukšūnu izmēru, taču to skaits nekļūst mazāks. Ir klīniski pierādīts, ka CoolSculpting rezultāti ir ilglaicīgi, un, ievērojot veselīgu dzīvesveidu – paliekoši. Turklāt efekts būs jūtams jau pēc pirmās procedūras. Vienā sesijā var samazināt problēmzonas tauku daudzumu līdz pat 25%!

Efektīvi un bez ķirurģiskas iejaukšanās

CoolSculpting ir efektīvākais veids, kā apkarot taukus problēmzonās uz

  • muguras,
  • sāniem,
  • stilbiem,
  • rokām,
  • vēdera,
  • sēžas.

Aukstuma terapijā ir ļoti būtiski, lai tiktu izmantota kvalitatīva, pārbaudīta tehnoloģija un lai procedūra notiktu pieredzējuša speciālista uzraudzībā. CoolSculpting ir pasaules labākā iekārta, kas ātri un efektīvi, bez ķirurģiskas iejaukšanās palīdz atbrīvoties no liekajiem taukiem. Prof. J. Ķīša Estētiskās Dermatoloģijas Klīnika ir vienīgā vieta Baltijā, kur tā pieejama. Iekārtas efektivitāti pierāda vairāk nekā seši miljoni veikto procedūru, sniedzot vēlamos rezultātus 79% pacientu. Iekārtu cīņā ar taukiem izmantojušas tādas visā pasaulē pazīstamas slavenības kā Mollija Simsa, Kima un Hloja Kardašjanas, Dženifera Anistone, Meraija Kerija, Lindsija Loena, Krisa Dženere, Debra Mesinga un Grečena Rossi.

Pārliecība par rezultātu

Ņemot vērā tehnoloģijas panākumus un lielo pieprasījumu, vairojies dažādu lētāku pakaļdarinājumu skaits. Tas nozīmē, ka tiek izmantotas nekvalitatīvas, nepārbaudītas ierīces, kuras var pacientam ne tikai sagādāt vilšanos, jo izpaliek jebkāds rezultāts, bet ļaunākajā gadījumā pat apdraudēt veselību - ja tiek apsaldēti audi, asinsvadi un nervi. Lai pasargātu sevi un tiešām sasniegtu vēlamo rezultātu, savu veselību un labklājību jāuztic speciālistiem ar pieredzi un atbilstošu aprīkojumu. CoolSculpting klīnisko drošību apliecina ne tikai zinātniskie pētījumi un tas, ka procedūru atzinusi ASV Pārtikas un zāļu pārvalde (FDA), bet arī fakts, ka tai pieder vairāk nekā 95% patentu. Tāpat zīmols atrodas "Allergan" paspārnē, kas ir viens no pasaules ietekmīgākajiem uzņēmumiem estētiskās medicīnas jomā.

Par klīniku un prof. J.Ķīsi

Profesors Jānis Ķīsis ir viens no pieredzes bagātākajiem un kompetentākajiem dermatologiem Latvijā un viens no vadošajiem krioterapijas speciālistiem ne tikai Baltijā, bet visā Austrumeiropā. Prof. J. Ķīša vadītajai dermatoloģijas klīnikai ir liela pieredze estētiskās dermatoloģijas jomā, ko apliecina 10+ gadu pastāvēšana un 30 gadu pieredze klīnisko pētījumu veikšanā.

Veiciet savu pierakstu CoolSculpting procedūrai jau šodien! Pieminot akcijas kodu DELFI un veicot priekšapmaksu, atlaide procedūrām 10% apmērā.

Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!