Foto: DELFI Aculiecinieks
Aizvadītajās dienās Rīgā vairāki "Delfi" lasītāji pamanījuši parkošanās huligānus, kuri spēkratus bija novietojuši gan krustojumā, kā arī uz "drošības saliņas".

Lasītājs Aleksandrs vēsta, ka savdabīgos auto novietošanas paraugus novēroja Rīgā, Katoļu ielas pieturā. "Bet kas, arī tā var novietot," fiksēto pārkāpumu komentē Aleksandrs.

Savukārt Artjoms novēroja, ka pie lielveikala "Sky&More" automašīna ar diplomātiskajiem numuriem novietotu uz gājēju ietves, pie pašas ieejas. "Kaut kādas vēstniecības darbinieki devās valstiski svarīgās darīšanās un nevarēja atrast labāku vietu tukšajā stāvvietā pie veikala," ironizē lasītājs.

Portāls "Delfi", atsaucoties uz Rīgas pašvaldības policijas (RPP) pārstāvja Toma Sadovska teikto, jau ziņoja, ka RPP regulāri saņem izsaukumus par to, ka Ceļu satiksmes noteikumus galvaspilsētā neievēro autovadītāji ar spēkratiem, kam diplomātiskie numuri: "Jāatgādina, ka diplomātiskie numuri nedod tiesības ignorēt vietējos likumus un RPP regulāri šādām automašīnām piemēro sodus. Vēstniecību pārstāvjiem ir tiesības šos sodus apstrīdēt, ja viņi var pierādīt, ka konkrēto transportlīdzekli izmantojusi diplomātiskā amatpersona un automašīna izmantota dienesta vajadzībām."

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!