Foto: DELFI
"18. novembrī Latvijai bija lieli svētki. Diemžēl un par šausmām mūsu ģimenei šajā dienā mūsu bērnam notika nelaime – pa ceļam uz salūtu viņu notrieca mašīna. Tas notika ap pulksten 18 pie veikala "Dole" Ķengaragā. Ārkārtīgi lūdzu atsaukties lieciniekiem, jo bērns ir komā, bet nekādu sīkāku ziņu par notikušo nav," raksta "Delfi" lasītājs Sergejs.

"Mēs ar ģimeni braucām uz centru un ar dēlu plānojām tikties tur. Viņam ir 17 gadu un uz salūtu viņš grasījās doties ar draugu. Apmēram pēc septiņiem man piezvanīja no ātrās palīdzības un paziņoja: "Jūsu bērns ir bezsamaņā, viņu notrieca mašīna, brauciet," notikumu secību izklāsta Sergejs.

Trieciens trāpīja dēlam mugurā. Viņam izraisīta mākslīgā koma. Savukārt ārsti savās prognozēs piesardzīgi.

Viss noticis tajā brīdī, kad puiši šķērsoja ielu. "Draugs jau var izstāstīt daudz ko, jo ir šokā. Viss, ko viņš pateica – viņi devās pa gājēju pāreju, dega dzeltenā gaisma," klāsta Sergejs.

Autovadītājs, kurš notrieca bērnu, apstājās. Vēlāk viņš sniedza liecību policijā. Sergejs ārkārtīgi vēlas atrast cilvēkus, kuri redzēja avārijas momentu: "Skaidrs, ka pašlaik katrai pusei ir sava taisnība. Bet man šobrīd ir svarīgi ne tik daudz, kurš ir vainīgais, bet saprast, kas vispār notika. Esmu runājis ar aculieciniekiem, bet viņi redzēja tikai ātro palīdzību un policiju, proti, kad jau viss bija noticis. Ļoti gribētu atrast cilvēkus, kuri redzēja pašu sadursmes brīdi."

Ja esi redzējis, kā notika avārija, tad aicinām tevi sazināties ar Sergeju pa tālruni 29143645 vai arī rakstīt uz e-pastu aureola.tv@gmail.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!