Foto: Shutterstock
Pagājušajā nedēļā Jūrmalā nakts vidū kompānijas "Clean R" darbinieki sākuši sagrābto rudens lapu savākšanu, ar skaļo tehniku un runām uzmodinot vietējos no miega, portālam "Delfi" sašutis stāsta jūrmalnieks Edvards.

"Vai tas ir normāli, ka kompānija "Clean R" veic lapu novākšanas procesu Jūrmalā pulksten 2.30? Cilvēkiem ir jāiet uz darbu, bet skaļās tehnikas dēļ neesmu gulējis pus nakti. Un es neesmu tāds vienīgais," raksta Edvards. Vīrietis skaidro, ka kompānijas smagā automašīna pārvietojusies ar tādu troksni, ka licies - tajā tiek pārvadāti laukakmeņi.

"Es vēl saprastu, ja ārā būtu sniega lavīnas vai, piemēram, lapas būtu nobloķējušas visus Jūrmalas ceļus. Tomēr lapas bija skaisti sagrābtas kaudzītēs. Vai tas tiešām bija jādara nakts vidū? Nav jau Jūrmalā tāda ceļu noslodze, lai to nevarētu izdarīt pa dienu vai vakarā," atklāj vietējais iedzīvotājs, uzsverot, ka ir ļoti vīlies.

"Papildus visam tam, jaukie darbinieki nolēma pie manas mājas rīkot pīppauzi diezgan skaļas mūzikas pavadībā," savu neizpratni pauž Edvards.

Kompānijas "Clean R" Teritoriju un telpu uzkopšanas departamenta vadītājs Ģirts Baltrums "Clean R" vārdā atvainojas Jūrmalas iedzīvotājiem par traucēto naktsmieru. "No savas puses esam pārplānojuši darbus, lai tie turpmāk nenotiktu nakts laikā un brīdinājuši mūsu darbiniekus, lai netrokšņo, ja darbi veicami agri rītā vai pavēlāk vakarā," atklāj uzņēmuma pārstāvis. Tāpat viņš izsaka pateicību portāla "Delfi" lasītājam par vērību.

Jūrmalas pilsētas dome situāciju komentēt izvairās.

Novembra sākumā portāls "Delfi" saņēma video no aculiecinieces Māras par kādu čaklu sētnieku Rīgā, kurš, kā norāda sieviete, ik vakaru cītīgi "tīra ietvi".

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!